Download

Het paginatype Download biedt bezoekers de mogelijkheid om bestanden te downloaden. Het is mogelijk meerdere bestanden op één pagina aan te bieden. Doordat een downloadpagina van meta-data kan worden voorzien, is deze optimaal doorzoekbaar.

Verschijningsvorm

De pagina start met de titel en de Inleiding. Het is tevens mogelijk om een afbeelding te plaatsen. Daarnaast kan de redactie één of meerdere bestanden ter download aanbieden op de pagina. De bezoeker mag verschillende bestanden afzonderlijk of - indien redactioneel ingesteld - als .zip downloaden.

paginatype download

Velddefinities

schermafbeelding Module Download tabbladen redactiescherm

Velddefinities module Download

Naam

Toelichting

Inhoud

Algemeen

Inleiding

Inleidende tekst.

Afbeelding

Afbeelding die bij de inleiding wordt geplaatst.

Bezoeker mag zip downloaden Aangevinkt: De bezoeker mag een zip downloaden. Op de webpagina wordt voor iedere download een checkbox toegevoegd, zodat de bezoeker een aantal bestanden tegelijk kan aanvinken. Deze bestanden kunnen vervolgens via een zip worden gedownload.

Zip upload

De redacteur kan meerdere bestanden tegelijkertijd via een .zip plaatsen. Het aan te bieden .zip-bestand wordt hier geselecteerd. De maximale upload-grootte verschilt per implementatie maar is over het algemeen ingesteld op 10 MB. Let op: wanneer er een mappenstructuur in het zipbestand verwerkt is zoals een fotoalbum dan zal dit het uploadproces verstoren.

Download

Toevoegen bestand Hier kunnen één of meerdere bestanden apart worden toegevoegd, dus niet als .zip.

Zoekformulier