Catalogus Index

Nieuwe situatie

De Catalogus Index wordt niet voortgezet als aparte functionaliteit (oktober 2013). U kunt in plaats hiervan een Indexpagina inrichten die als startpunt heeft een map met daarin pagina's van het type Document. Voor huidige gebruikers laten we de onderstaande uitleg voorlopig nog in deze Help staan.

Catalogusindex.

De catalogusfunctie binnen IPROX biedt de mogelijkheid categorieën aan te maken met daarin documenten. Met behulp van het paginatype 'Catalogusindex' kan er op de website een overzicht worden gegenereerd van alle documenten die zich in een bepaalde catalogus categorie bevinden. De pagina kan in de sitestructuur op dezelfde manier worden toegevoegd als iedere andere IPROX-pagina. Door middel van een picklist kan de redacteur vervolgens één of meer cataloguscategorieën selecteren. Er kunnen alleen categorieën met documenten worden gekozen, niet met afbeeldingen. Het aantal items per pagina is redactioneel instelbaar.

Op de website wordt vervolgens een alfabetisch overzicht van alle documenten uit de betreffende categorie(ën) getoond. Wanneer de zoekfunctie 'aan' staat (dit is default), verschijnt er boven de lijst met documenten een vrij zoekveld waarmee de documenten in de Catalogusindex doorzocht kunnen worden.

De generieke uitleg over de module Index is beschikbaar in deze Help: Index pagina.

Velddefinities module Catalogusindex
Veld Toelichting
Instellingen
Categorie Via een picklist kunnen één of meer cataloguscategorieën worden geselecteerd. Er kunnen alleen categorieën met documenten worden gekozen, niet met afbeeldingen.
Zoekfunctie Aangevinkt: er toont een vrij zoekveld boven de lijst met documenten
Items per pagina Maximaal aantal items dat getoond wordt op de pagina. Als de catalogusindex meer items bevat dan hier ingesteld is, verschijnt een bladeroptie.
Inhoud
Inleiding De inleiding wordt direct onder de paginatitel boven de lijst met items getoond.
Tekst bij niets gevonden Indien de catalogusindex geen items bevat, wordt deze tekst onder de inleiding getoond. Default: Er zijn geen resultaten.

Zoekformulier