a
Alias

Onveranderlijke aanduiding van een gegeven, vaak gebruikt voor technische referenties.

Allow Access

Bij het plakken (Ctrl+V) in IPROX velden vraagt Internet Explorer om toestemming (met "Allow acces") om het klembord te benaderen. U kunt de volgende 2 stappen ondernemen zodat deze melding verdwijnt:

1. voeg de IPROX-redactie-url aan uw lijst van vertrouwde sites toe. Volg de menu's Extra -> Internet opties -> Beveiliging -> Vertrouwde sites.
  2. bij het tabblad beveiliging staat een knop 'Aangepast niveau…'. Controleer hier bij instellingen -> onderdeel 'uitvoeren van scripts' -> of 'Programma's hebben toegang tot het klembord' op 'inschakelen' staat.
ALT-tag

Een korte beschrijvende tekst, gekoppeld aan een afbeelding, die verschijnt bij mouse-over van de afbeelding. Ook wel alt-tekst genoemd. De tekst is opgenomen in de broncode van de pagina.

Archiefdatum

De archiefdatum is de datum waarop de pagina gearchiveerd wordt. Deze wordt ingesteld op de Plustab. Per implementatie is vastgesteld op welke wijze gearchiveerde pagina's getoond worden. Het is mogelijk dat zij op geen enkele manier op de site worden getoond. Een andere mogelijkheid is dat deze pagina's niet in de navigatie voorkomen, maar wel via de zoekfunctie worden gevonden.

Autorisatieprofiel

Bepaalt de rechten van een gebruiker in IPROX. Zie ook: Autorisatieprofielen