Onveranderlijke aanduiding van een gegeven, vaak gebruikt voor technische referenties.

ALT-tag

Alternatieve tekst, ook wel alt-tekst genoemd.
Het is een korte beschrijvende tekst, gekoppeld aan een afbeelding en alleen zichtbaar in de broncode van de pagina.
De alt-tag omschrijft wat er te zien is op een afbeelding voor als de afbeelding niet zichtbaar is. Screenreaders lezen deze tekst voor. Decoratieve afbeeldingen (dat zijn de meeste) hebben geen alternatieve tekst nodig: een afbeelding is decoratief als je de pagina ook zonder de afbeelding te zien tekstueel begrijpt.

Archiefdatum

De archiefdatum is de datum waarop de pagina gearchiveerd wordt. Deze wordt ingesteld op de Plustab. Per implementatie is vastgesteld op welke wijze gearchiveerde pagina's getoond worden. Het is mogelijk dat zij op geen enkele manier op de site worden getoond. Een andere mogelijkheid is dat deze pagina's niet in de navigatie voorkomen, maar wel via de zoekfunctie worden gevonden.

Autorisatieprofiel

Bepaalt de rechten van een gebruiker in IPROX. Zie ook: Autorisatieprofielen