De redacteur kan redactiewerk uitvoeren via de Live omgeving van de site. Hiervoor is een knop bereikbaar die voert naar een inlogscherm. Daarna kunnen de redactiewerkzaamheden worden uitgevoerd zonder tussenkomst van structuren en/of containers in IPROX. We noemen deze manier van redactievoeren Frontend-editing of Lightbox editing. Lees meer: Front-end editing in IPROX

Functie

Een functie is een benaming van een verzameling van één of meer taken. Zie ook: functiebeheer