Release notes IPROX-Modules versie 4.4.2204

Releasedatum: 26 januari 2022

Toelichting releasenotes per aanpassing
Component Key Release Notes
Facetzoeker, Selectie, Zoeken IPMOD-1516

Facet: weergave kunnen bepalen van de titel, aantal en kindfacetten
In de modules zoeken, facetzoeken en index kunnen facetten worden getoond om het zoekresultaat mee te kunnen filteren. In veel implementaties is het wenselijk het 'aantal' dat naast deze facetten getoond wordt op een visueel afwijkende manier vorm te geven, en in sommige implementaties is het wenselijk dit aantal zelfs achterwege te laten. Met deze aanpassing kan dit eenvoudiger gerealiseerd worden.

Heeft u belangstelling voor deze optie? Neem contact op met uw contactpersoon bij InfoProjects.

Global IPMOD-1521

Verbetering url-links met cluster
Als je een interne link maakt naar dezelfde pagina kan je naar een cluster verwijzen (bijvoorbeeld een inhoudsblok in de rechterzijbalk). De opbouw van deze url is nu verbeterd, zodat de bezoeker direct naar het verwezen onderdeel scrollt.

Piwik IPMOD-1512

Product: module Piwik Pro cloud
Naast de bestaande Piwikmodule is het nu ook mogelijk om het statistiekprogramma ‘Piwik Pro cloud’ te koppelen aan de IPROX-omgeving.
Neem contact op met InfoProjects om de nieuwe stijlparameters te activeren.

Reacties IPMOD-1510

Reactiemodule: diverse toegankelijkheidsverbeteringen
Er zijn diverse verbeteringen op het gebied van toegankelijkheid doorgevoerd in de module ‘Reactie’. Hierdoor is het voor bezoekers makkelijker, ook met hulpsoftware, om een reactie te kunnen plaatsen bij een bericht op de site.

Zoekformulier