Het structuurscherm

Het IPROX-structuurscherm is het scherm voor de meeste bewerkingsacties. Links treft u de structuurboom aan; rechts in beeld staan zogenaamde werklijsten en vind u het zoeken.

De menubalk

In de menubalk vindt verschillende functionaliteiten terug. De uitleg hierover staat op de pagina over de menubalk.

De structuur van een site

Het structuurscherm toont aan de linkerzijde de boomstructuur van mappen en pagina's. Door de plusjes voor de items aan te klikken, klapt u de structuur uit. Hiermee worden de onderliggende items zichtbaar.

schermafbeelding van een structuurscherm

Wanneer u in de structuur een pagina aanklikt, verschijnt een dialoogvenster met een aantal opties.
On Mouse-over van de naam van een pagina verschijnt er achter de naam een snelmenu met een aantal iconen.

snelmenu met mouse-over

Deze iconen verwijzen naar veelgebruikte functies van de Item-tab. Alleen opties die beschikbaar zijn, worden via een icoon getoond. De beschikbaarheid is afhankelijk van de autorisatie van de gebruiker en van de status van de pagina.
Binnen de zoekresultatenlijst is nu ook een snelmenu beschikbaar zodat een gevonden pagina direct bewerkt kan worden of getoond kan worden in de structuur.

Vóór de naam van elke pagina staat een icoon. Dit icoon duidt het type van de pagina aan. U hoeft deze iconen met hun betekenis niet te onthouden; wanneer u in de boomstructuur met de cursor over een icoon gaat, wordt het paginatype en de bijbehorende informatie getoond.

item informatie bij mouse-over

Werklijsten

Aan de rechterzijde van het scherm staan de zogenaamde werklijsten. Deze worden uitgebreid beschreven als overkoepelende IPROX functie op deze pagina.