De menubalk van IPROX

Boven in beeld is altijd de menubalk zichtbaar. De inhoud hiervan is afhankelijk van uw autorisatie. U ziet hieronder als voorbeeld een menubalk met alle opties.menu balk in zijn geheel

Mijn IPROX

menu Mijn IPROX

Via het rolmenu kunt u terugkeren naar Start (het startscherm), Laatst bewerkt (uw 5 laatst bewerkte pagina's oproepen), Wachtwoord wijzigen, of Uitloggen. Onder Mijn IPROX bevindt zich de optie 'Rapporten' met informatie over diverse kengetallen, omgevingen, alerteringen en configuratie-zaken.

Sites

menu Sites

Via één of meerdere rolmenu's kunt u een bepaalde structuur kiezen, bijvoorbeeld een website/intranet, een container of de prullenbak. In het rolmenu ziet u alleen de sites en containers waar u rechten op heeft.

Moderatie

Menu Moderatie

Onder moderatie ziet u de paginatypen waarbij het mogelijk is dat bezoekers bijdragen leveren die gemodereerd kunnen worden.Deze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers met de autorisatie ‘moderator'.

Bibliotheek

menu Bibliotheek

Dit menu is alleen beschikbaar voor gebruikers met de autorisatie ‘bibliothecaris' of ‘webmaster'.
Bibliothecarissen kunnen via deze optie de catalogus met afbeeldingen en documenten onderhouden, waarden aan referentie- en selectielijsten toevoegen en de thesaurus onderhouden.
Webmasters kunnen internetadressen aanmaken.

Zie verder: bibliotheek

Autorisatie

menu Autorisatie

Gebruikers met de autorisatie webmaster, administrator of engineer kunnen hier de gebruikersautorisaties van IPROX beheren. Zie verder: autorisaties.

Beheer

menu Beheer

Voor de webmasters, administrators en engineers zijn verschillende beheerfuncties beschikbaar, zoals handmatig synchroniseren en herpubliceren. Ook is het mogelijk om systeemnotities te maken. Hiermee plaats u een (centrale) onderhoudsmededeling. Per systeemnotitie kan aangeven worden voor welke functies de notitie zichtbaar moet zijn. De gebruikers met de geselecteerde functies zullen bij het opstarten van IPROX de systeemnotities op het startscherm aantreffen.

Configuratie

menu Configuratie

Gebruikers met de autorisatie webmaster kunnen hier een aantal specifieke site-overkoepelende instellingen beheren. De webmaster wordt verzocht hier - zonder instructie - géén instellingen te wijzigen zonder overleg met de IPROX helpdesk. Voor gebruikers met een hogere autorisatie biedt dit menu-onderdeel diverse aanvullende configuratiemogelijkheden.

Help

menu Help

Hier vindt u de algemene helpfunctie, de schermspecifieke helpfunctie en de versie-informatie.

Zoeken en het logo InfoProjects.

menu Zoek naar item

U treft een zoekbox aan waarmee u via een trefwoord naar het redactiezoeken gaat. Door te klikken op het logo van InfoProjects wordt deze helpfunctie geopend.