Video instructies

video help iconOp deze en de volgende pagina's zijn alle video instructies beschikbaar die de werking van verschillende onderdelen van IPROX-4 laten zien. Het aantal instructies zal permanent worden uitgebreid. In deze help zijn op diverse pagina's video instructies opgenomen, deze zijn te herkennen aan het video icoon.

2 april 2013

Deze pagina bevat een video instructie over het autoriseren van een nieuwe gebruiker.

25 maart 2013

Deze pagina bevat een video instructie over het bewerken en publiceren van een pagina.

22 maart 2013

Deze pagina bevat een video instructie over de werking van sjablonen.

2 april 2013

Deze pagina bevat een video instructie over het toekennen van een nieuwe functie aan een bestaande gebruiker.

20 maart 2013

Deze pagina bevat een video instructie over het inloggen in IPROX.

2 april 2013

Deze pagina bevat een video instructie over het aanmaken, bewerken en verwijderen van blokken in de Lay-out.

29 maart 2013

Deze pagina bevat een video instructie over het kiezen van kolomindelingen in de Lay-out.

29 maart 2013

Deze pagina bevat een video instructie over het verschuiven van blokken in de Lay-out.

8 april 2013

Deze pagina bevat een video instructie over het plaatsen van een video in een pagina door middel van een Mediawidget.

2 april 2013

Deze pagina bevat een video instructie over aanmaken van een nieuwe functie die rechten geeft op een gedeelte van een site.