Release notes IPROX-Modules versie 4.4.2124

Component Key Release Notes
Evenementenagenda IPMOD-1349

Toegankelijkheid: weeknummers in kalender markeren als rijkoppen
De kalender van de evenementenagenda is in de broncode als een datatabel opgemaakt. De weeknummers zijn rijkoppen die niet als zodanig waren opgemaakt in de broncode. Dit is aangepast.

Googleanalytics IPMOD-1316

Functionele uitbreiding: GA4 tellers als feature in kunnen zetten
Google Analytics heeft een nieuwe versie geïntroduceerd, Google Analytics 4. Deze nieuwe versie kan nu ook in IPROX-websites gebruikt worden door in de stijlset een Google Analytics 4-property in te stellen. Heeft u hier belangstelling voor? Vraag uw contactpersoon bij InfoProjects om het voor u in te richten.

NB: Als u gebruikmaakt van Universal Analytics-functies en -rapportage, raden we u aan uw site op zowel Google Analytics 4 als Universal Analytics in te stellen. Hierdoor kunt u werken met uw Google Analytics 4-property en op elk gewenst moment overschakelen naar uw Universal Analytics-property.

PPC IPMOD-1380

Bugfix: Spatie verwijderen bij inzet 2 waarden overheid:Doelgroep
Wanneer in het paginatype product in het trefwoordveld 'Doelgroep' zowel de waarde "ondernemer" als "particulier" ingevuld werd, toonde de weergave in de feed niet correct. Er stond een ongewenste spatie voor de waarde 'particulier'. Dit is aangepast.

Zoekformulier