Release notes IPROX-Modules versie 4.4.2106

Component/S Key Release Notes
Baseline IPMOD-1299

Toegankelijkheid: Verbetering toegankelijkheid broodkruimelnavigatie
De broodkruimelnavigatie (het sitepad) is toegankelijker gemaakt door de markup aan te passen en overbodige (beschrijvende) elementen te verwijderen.

Baseline IPMOD-1295

Technische optimalisatie: Twittercarrousel aansluiten op officiële Twitter API
Door middel van keys en tokens kan de IPROX-Twittercarrousel direct worden aangesloten op de officiële Twitter API. Dit is essentieel omdat de bron waar voorheen de tweets vandaan werden gehaald niet meer ondersteund wordt. De gewenste waarden voor de keys en tokens kunnen worden opgenomen in de settings, of redactioneel instelbaar worden gemaakt.

Baseline IPMOD-1273

Functionele uitbreiding: Nieuw paginatype "Facetzoeker"
Het paginatype Facetzoeker maakt het mogelijk om zoekresultaten te filteren op facetten (trefwoorden). Bezoekers kunnen na het invullen van een zoekterm de gevonden resultaten verfijnen door facetten aan te vinken. De facetten worden gevuld op basis van één of meer trefwoordklassen.
Hebt u belangstelling voor deze nieuwe module? Neem dan contact op met InfoProjects en vraag naar de mogelijkheden voor uw website.

Formulier IPMOD-1308

Functionele uitbreiding: Veldtype voor validatie Nederlandse telefoonnummers
Als je aan een formulier een element "Tekstveld" toevoegt, kun je een specifiek "Veldtype" kiezen. Afhankelijk van het gekozen veldtype vindt soms een validatie van de ingevulde waarde plaats. Dat geldt bijvoorbeeld voor de veldtypen E-mail, Postcode en Telefoon. Het huidige veldtype "Telefoon" kent vrij ruime validatievoorwaarden, zodat ook buitenlandse telefoonnummers worden geaccepteerd.
Naast veldtype "Telefoon" is er nu ook veldtype "Telefoon Nederlands" aan de configuratie toegevoegd. Dit veldtype heeft een strengere validatie, gebaseerd op het in Nederland bekende formaat voor telefoonnummers. Wilt u dit veldtype gaan gebruiken in uw formulieren? Vraag dan uw contactpersoon bij InfoProjects om het voor u in te richten.

Fotoalbum IPMOD-1300

Bugfix: magnifierlink niet in lightbox tonen
Wanneer je als bezoeker op een foto klikt, wordt er een vergroting getoond in een lightbox. Bij deze vergroting stond opnieuw een vergroot-link. Dat klopte niet en is aangepast.

Vraag en antwoord IPMOD-1309

Toegankelijkheid: Uitklaplinks in veelgestelde vragen (faqindex) toegankelijker maken
De uitklaplinks met de antwoorden op veelgestelde vragen (faqindex) zijn door hun gedrag eigenlijk geen echte ‘links’ meer. Daarom hebben deze link een andere role (= button) gekregen. Ook kunnen de antwoorden nu uit- en ingeklapt worden door de spatiebalk te gebruiken.

Zoekformulier