Geforceerd synchroniseren

Onderstaande informatie is alleen van toepassing op oudere IPROX omgevingen die niet zijn gebaseerd op IPROX Modules.

Wanneer er direct iets gepubliceerd moet worden op de website, is het mogelijk om handmatig een extra synchronisatie op te starten tussen het geregelde schema door.

Deze optie is alleen beschikbaar voor gebruikers met autorisatie administrator of hoger.

  1. Kies in de IPROX-menubalk voor Beheer > Synchroniseren.
  2. Klik op [Synchroniseren].

IPROX ontvangt nu de opdracht om te gaan synchroniseren. De wijzigingen zullen na enkele minuten zichtbaar zijn op de site.

NB: Een oude versie van een pagina (bijv. index/homepage) kan opgeslagen zijn in de server-cache. Hierdoor zal een wijziging voor de betreffende gebruiker niet direct zichtbaar zijn op de website. De server-cache kan geleegd worden door naar de pagina te gaan  en op Ctrl-F5 te drukken. Vanaf dat moment wordt de nieuwe pagina getoond.

Zoekformulier