Link

Het paginatype link maakt het mogelijk één externe verwijzing als aparte eenheid op te slaan. Doordat een linkpagina van meta-data kan worden voorzien, is deze optimaal doorzoekbaar. Een link bestaat uit de URL van een website. Deze kopieert u in het betreffende ved Url.

tabblad Link van de module link

In de structuur

Wanneer een paginatype van het type Link zelfstandig in de structuurboom is opgenomen, dus niet onder een virtuele map of in een container, dan zal de verwijzing in de navigatie verschijnen. Na selectie verschijnt direct de betreffende website in hetzelfde scherm.

schermafbeelding module link in de navigatie

In een Index

Wanneer er binnen een dossier, een index of als gevolg van een zoekactie links verschijnen, dan zal per link de volgende informatie worden getoond:

• Titel van de link is klikbaar en verwijst naar de website
  • Samenvatting, korte beschrijving van de link, dient handmatig ingevoerd te worden in de Metagegevens van de pagina Link
  • Eventueel een link ‘ga naar de website', dit is site specifiek.
  • Indien een afbeelding in de Metagegevens van de pagina Links is opgenomen, dan toont deze in de Index. Dit is site specifiek.
Velddefinities module Link

Veld

Toelichting

Inhoud

URL

Externe verwijzing naar een webpagina. Na een klik op deze verwijzing zal de betreffende pagina direct openen. Start de URL altijd met http://