Locking

Degene die een pagina gaat bewerken krijgt een waarschuwing als deze pagina op dat moment al wordt bewerkt door een andere gebruiker. Kiest u voor [OK], dan kan de bewerking gewoon plaatsvinden, maar alleen de wijzigingen van de eerste persoon die opslaat worden doorgevoerd.

afbeelding foutmelding bij locking

N.B.: Dit werkt alleen als de gebruikers met verschillende accounts zijn ingelogd. Het delen van accounts is geen goed idee, mede omdat er dan via de Informatie-tab geen eigenaar van een pagina kan worden aangewezen.

Zoekformulier