Twitterfeed met #hashtags

Inleiding.

In aanvulling op de pagina over Twitterfeeds met inhoud van meerdere organisaties tegelijk, staat hieronder de uitleg over het toepassen van een Mediawidget Twitterfeed waarbij we gebruik maken van #hashtags.

Stap 1

Na het inloggen gaat u via Instellingen en Mediawidgets naar het scherm voor het aanmaken van een Widget. U kiest in dit geval voor het tabblad Zoeken.

Zoekwidget met meerdere #hashtags

Stap 2

Twitter selecteert tweets die beide #woorden bevatten. In plaats van AND kunt u ook OR gebruiken.

Twitterfeed met meerder #hashtags