Front-end editing in IPROX

Frontend-editing

De redacteur kan redactiewerk uitvoeren via de Live omgeving van de site. Hiervoor is een knop bereikbaar die voert naar een inlogscherm. Daarna kunnen de redactiewerkzaamheden worden uitgevoerd zonder tussenkomst van structuren en/of containers in IPROX. We noemen deze manier van redactievoeren Frontend-editing of Lightbox editing.

Toegang tot de Lightbox

schermafbeelding toegang tot lightbox editing

Na inloggen

Nadat u bent ingelogd ziet u verschillende menuonderdelen en een knop voor het bewerken van een onderdeel van de pagina.

lightbox menu locatie

U ziet onderstaande menu na het klikken op "Redactie" zoals hierboven is aangeduid.

schermafbeelding na inloggen met Lightbox-editing

Bewerken van inhoud

schermafbeelding redactie Lightbox-editing