De Versies-tab

IPROX-4 kent versiebeheer. Van iedere pagina wordt automatisch na iedere bewerking die is opgeslagen een nieuwe versie gemaakt. Er zijn drie soorten versies:

• conceptversie
  • huidige versie
  • gepubliceerde versie

schermafbeelding versies tabblad

Tijdens het bewerken ontstaan concept-versies; bij publicatie wordt de huidige, laatst bewerkte, versie gepubliceerd. Gepubliceerde versies blijven bewaard, concept-versies worden bij publicatie verwijderd.

Via de Versies-tab kan een vorige versie van een pagina (inclusief gekoppelde bestanden) worden bekeken of worden teruggehaald. In het onderstaande voorbeeld heeft de pagina één gepubliceerde versie en heeft om die reden de groene kleur die bij die status hoort. De pagina heeft vier conceptversies en een huidige versie. Na publicatie verdwijnen de conceptversies en komt er een gepubliceerde versie bij.