De begrippenlijst IPROX-4. In deze lijst treft u de belangrijkste begrippen aan uit het IPROX-CMS. In veel gevallen is er een verwijzing opgenomen naar een pagina in deze online HELP waar de uitgebreide beschrijving staat. Deze lijst is uiteraard niet uitputtend. Deze pagina is van het type Begrippenlijst, de begrippen van het type Begrip.

j
q
x
y
Front-end editing

De redacteur kan redactiewerk uitvoeren via de Live omgeving van de site. Hiervoor is een knop bereikbaar die voert naar een inlogscherm. Daarna kunnen de redactiewerkzaamheden worden uitgevoerd zonder tussenkomst van structuren en/of containers in IPROX. We noemen deze manier van redactievoeren Frontend-editing of Lightbox editing. Lees meer: Front-end editing in IPROX