De begrippenlijst IPROX-4. In deze lijst treft u de belangrijkste begrippen aan uit het IPROX-CMS. In veel gevallen is er een verwijzing opgenomen naar een pagina in deze online HELP waar de uitgebreide beschrijving staat. Deze lijst is uiteraard niet uitputtend. Deze pagina is van het type Begrippenlijst, de begrippen van het type Begrip.

j
q
x
y
Allow Access

Bij het plakken (Ctrl+V) in IPROX velden vraagt Internet Explorer om toestemming (met "Allow acces") om het klembord te benaderen. U kunt de volgende 2 stappen ondernemen zodat deze melding verdwijnt:

1. voeg de IPROX-redactie-url aan uw lijst van vertrouwde sites toe. Volg de menu's Extra -> Internet opties -> Beveiliging -> Vertrouwde sites.
  2. bij het tabblad beveiliging staat een knop 'Aangepast niveau…'. Controleer hier bij instellingen -> onderdeel 'uitvoeren van scripts' -> of 'Programma's hebben toegang tot het klembord' op 'inschakelen' staat.