De begrippenlijst IPROX-4. In deze lijst treft u de belangrijkste begrippen aan uit het IPROX-CMS. In veel gevallen is er een verwijzing opgenomen naar een pagina in deze online HELP waar de uitgebreide beschrijving staat. Deze lijst is uiteraard niet uitputtend. Deze pagina is van het type Begrippenlijst, de begrippen van het type Begrip.

j
q
x
y
Startscherm

Het scherm dat u als eerste ziet nadat u bent ingelogd in IPROX. Zie ook: Het startscherm Het is mogelijk, afhankelijk van uw autorisatie, dat u na inloggen direct het structuurscherm ziet.